Signe Belfiore header
16:40 - 20/06/2011

KAMPANJ: D&G

När det kommer till kampanjbilder tycker jag att det kan vara svårt att sätta en grad på kampanjen som; den här kampanjen var helt okej eller halvdålig. Antingen är den riktigt bra eller inte alls i ens smak. Antingen vill man köpa plaggen som kampanjen försöker sälja eller så går man bara förbi utan att ens lägga märke till den.

När jag såg den här kampanjen för D&G höst så var min första reaktion WOW! Modellerna ser så himla coola ut och kläderna sitter som en smäck på deras kroppar. Man vill bara vara där med dem, ha “deras” kläder och bara låtsas som om man är en i gänget. Alltså, den här kampanjen lyckats få mig att gå runt med ett ganska stort ha-begär efter jag har sett den.

Mina favoriter ur kampanjen är den mönstrade skjortan på första bilden (femte personen från vänster) och den orange och svart randiga tröjan på sista bilden (personen längst ut till höger). Skulle gärna vilja ha de plaggen hängande i min garderob!

Bilder: Fashiongonerogue

Leave a comment

J- 21 June, 2011 at 13:00
vilken gymnasium ska du gå på?vilken linje och vart? :-)
    signebelfiore
    signebelfiore- 21 June, 2011 at 21:13
    Jag ska gå på Designgymnasiet i Sthlm, linje Estet mode. Så jag flyttar snart dit, helt galet!!!! :)
NEW POST: LauraLabanda - PISCINE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE