Signe Belfiore header
17:37 - 27/10/2011

MJUKISBYXOR

Jag har verkligen fastnat för den sportiga looken. Även fast man inte är sportig kan man väl i alla fall låtsas vara?  Att ha raggsockor i sneakers, bära keps eller ha på sig en grå hoodie eller ett par mjukisbyxor.

Såhär skulle jag matcha mina mjukisbyxor nu i höst. Stickad tröja och en kontrastfärg, i detta fall väskan. Sedan ett par klackar! Nu måste det inte vara Mugler´s galna klackar men tyckte de gav en fin kontrast till den mjuka, snälla känslan man kan få av mjukisbrallorna! Kram!

Skor: Mugler Tröja: T by Alexander Wang Clutch: Modekungen Bild: Twin #5

Leave a comment

Mjukisbyxor- 4 November, 2011 at 15:55
Mjukisbyxorna ser dundersköna ut.
Fanny- 27 October, 2011 at 19:01
Snyggt! :D
NEW POST: Nathalie Willebrand - BROOKLYN RIVE GAUCHE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE