Signe Belfiore header
13:01 - 14/11/2011

I MIN SMINKVÄSKA…

Jag är inte den bästa på olika smink produkter och har inte någon större koll på det enorma utbud som finns. Men jag har några produkter, nya som gamla på marknaden, jag aldrig kommer släppa. De är perfekta, lägger sig snyggt och bäst av allt behövs det ingen tankekraft för att få det att se bra ut. Det här är mina favoriter i sminkhyllan!

YSL Det är är den bästa, och jag menar verkligen bästa, concealern för ringar under ögonen som finns. Den täcker de allra värsta ringarna och ger inga linjer under dagens gång. Det enda dåliga med concealern är att den kostar rätt mycket, runt trehundringen.Vill man inte lägga så mycket pengar på en concealer har Max Factor ett super bra alternativ; Mastertouch concealer!

MAX FACTOR Jag har över 50 olika sorters läppbalsam, läppglans och läppstift men den här produkten är min absoluta favorit! Sheer gloss balm som den heter försvinner inte, kladdar inte och är inte lika tjock som läppstift samtidigt som den ger en otrolig fin, naturlig färg. Det är en sådan produkt man önskar man hade i alla färger!

MAX FACTOR Jag kan ha svårt för ögonskuggor då jag tycker det lätt kan se ut som man är påväg att gå på lågstadie disko. Men dessa ögonskuggor ger den perfekta sotningen och de är otroligt lätta att applicera. Min favorit är den som går i bruna toner, den är perfekt till vardags!

NARS Om man är ute efter en rouge som sitter länge, har en schysst färg och inte syns allt för tydlig (man vill ju inte gå runt och se ut som en påskkärring) ska man kolla in Nars sortiment! Jag har färgen “Orgasm” och den funkar lika bra på sommaren som på vintern.

MAX FACTOR Det finns nog ingenting smartare än den här- läppfärg i en tuschpenna! Om man vill ha en klar färg på läpparna borde man testa den här, Lipfinity lasting liptint. Det är som ett läppstift bara mycket lättare att applicera och man kan själv bestämma hur stark färg man vill ha. + att man inte behöver oroa sig för att behöva fylla på med mer under dagen- färgen sitter där den sitter!

De här produkterna är de som jag tycker räcker för att få den perfekta vardagssminkningen. Ögon som inte har världens fokus på sig, ingen mascara, en stark färg på läpparna och en fin färg på kinderna! Kram

Leave a comment

Bojan- 24 November, 2011 at 17:42
sv:Men varsågod! Kul att du svarade! Kram
Bojan- 17 November, 2011 at 22:01
Bra tips! Hittade precis in på din blogg och jag gillar den!
NEW POST: Viola - Blue velvet dreams
VIEW POSTS - VIEW PROFILE