Signe Belfiore header
20:07 - 13/12/2011

FÄRG: 2012

Visste ni att färgföretaget Pantone utser årets färg varje år? Det visste inte jag förrän jag läste det på Plaza Magazine´s hemsida! Färgen 2012 heter Tangerine Tango och som ni ser ovan är det en stark orange-röd färg. Jag tror starkt på att den här färgen funkar nästa år! Den är otroligt fin och har ett starkt uttryck.

Om man vill ha en enkel stil kan man matcha färgen med svart eller vitt. Vill man ha en mer maximalistisk stil tycker jag att man kan matcha nästa års färg till en annan aningen ljusare orange eller gå mot det gröna hållet! Kram

 

 

Leave a comment

Nora- 19 December, 2011 at 16:41
Så snyggt med den där färgen på ett par dressade byxor till en vit slapp skjorta och guldsmycken i vår!
NEW POST: Hilda Sandström - Giorgi Rostiashvili
VIEW POSTS - VIEW PROFILE