Signe Belfiore header
16:47 - 24/02/2012

VS.

Varför måste man gå all in på en trend? Antingen bära mängder av smink eller ingenting alls?  Jag tycker att det inom mode inte finns några riktlinjer, vägar att följa. Här visar jag hur man kan mixa ihop olika trender och ta bort alla måsten…

MASKULINT VS. FEMININT Klä dig i ett par stora shorts eller ett par kostymbyxor och matcha med en tunn T-shirt och ett rufsigt hårsvall.

VARM VS. KALL Nu när våren är på ingång kan det vara svårt att veta hur man ska klä sig. Jag gillar när man blandar ihop sommaren plagg med vinterns kläder när våren kommer då det beskriver den exakt. Våren är en blandning mellan varmt och kallt!

SMINKAD VS. OSMINKAD Du behöver inte välja om du ska sminka dig eller gå osminkad, sminka en del i ansiktet- läpparna, ögonen eller i det här fallet ögonbrynen!

Leave a comment

NEW POST: Alexandra Aronsson - Spansk exolyx
VIEW POSTS - VIEW PROFILE