Signe Belfiore header
12:06 - 18/09/2012

I MIN GARDEROB: JACKOR

Något jag har otroligt mycket av är jackor. Vet inte varför då jag knappt kommer ihåg när jag köpte en jacka senast men ändå så hänger dom där i garderoben, på rad och väntar på att få bli använda. I det här inlägget kommer ni få se några av alla mina jackor och bekanta er med höstens favoriter.

DEN KORTARE KAPPAN: Mössa från Monki och jacka från Vero Moda.

JEANSJACKAN: Halsduk från H&M och en jeansjacka köpt secondhand.

SKINNJACKAN: Mössa från Monki och jacka från Cheap Monday.

OVERSIZAD ARMYJACKA: Skinnjackan under är från Cheap Monday och armyjackan är från Vero Moda.

DEN LÅNGA KAPPAN: Jacka från Monki.

Leave a comment

pelsjakker- 26 September, 2013 at 09:37
nice photo!!!!
  signebelfiore
  signebelfiore- 18 October, 2013 at 23:33
  Thank you!! xx, Signe
ida- 20 September, 2012 at 20:38
Hej Signe! Jag vill bara säga att du är hur vacker som helst! Jag älskar din blogg verkligen och du inspirerar mig, jag är själv modell men är ganska ny och bara 15 år så känner mig lite stel och osäker framför kameran oftast. Jag tycker såklart att det är skitkul men jag bara undrar hur det var för dig dom första gångerna och om du har några bra tips på vad man kan tänka på, det hade varit jätte kul och intressant att läsa om. Kramar
  signebelfiore
  signebelfiore- 25 September, 2012 at 17:24
  Hej Ida, först och främst tack!!! Gör mig super glad!! Jag tyckte det du frågade var så bra att jag valde att göra ett inlägg av det, se här: http://signebelfiore.freshnet.se/2012/09/25/hur-jag-kanner-mig-framfor-kameran/. Är det något du inte fick svar på i det inlägget är det bara att fråga igen! Kram, Signe
NEW POST: Flowerbombs - HOLY SUNDAY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE