Signe Belfiore header
17:26 - 25/09/2012

HUR JAG KÄNNER MIG FRAMFÖR KAMERAN

Hej! Fick en kommentar för några dagar sedan jag tänkte besvara här i ett inlägg, tror det kan vara rätt intressant att för er alla att läsa. Det var Ida, 15 år som frågade mig hur jag kände inför mina första jobb som modell och om jag har några bra tips.

När jag började modella så var jag nervös, otroligt nervös, för att misslyckas. Vi har alla sett på Top Model om hur de blir ratade över hur de ser ut på bilderna och fått taskiga kommentarer och de bilderna tror jag hänger kvar hos många. Ska jag vara helt ärlig är jag fortfarande otroligt nervös innan jag ska jobba, hur litet jobbet än är, finns rädslan för att misslyckas alltid där. Självklart blir det lättare ju mer man lär sig att jobba framför kameran och veta vad som väntar en men tänkte att det kan vara bra för er att veta att även fast jag skriver på bloggen att jag jobbat och det har varit superkul så betyder inte det att det varit enkelt.

Jag är fortfarande stel och osäker framför kameran men jag har förstått nu att även fast jag tycker det är jobbigt behöver inte teamet jag jobbar med få se det. Dessa människor behöver inte få veta vem jag är och hur jag är som person, man måste gå in i en roll där ingen kan skada en. Mina tips till er är lite kort och gott är att, låt ingen komma åt dig, glöm inte att fotografen vill komma därifrån med en bra bild och kommer hjälpa till så mycket den kan och viktigaste av allt slappna av! Bara man slappnar av kan allt kännas mycket lättare. Det är inte hela världen om det inte går bra eller om du får en dålig bild för det har ingenting med dig och din personlighet att göra.

Hoppas du, Ida, fick svar och att ni andra tyckte det var intressant. Är det något ni vill veta är det bara att fråga! Kramar, ni är underbara!

 

Bildkälla: D2, Carl Bengtsson.

Leave a comment

Johanna- 26 September, 2012 at 23:00
Hej! Gillar verkligen din blogg! jag undrar vilka dina favoritmodeller är? Och hur kort kan man vara för att bli high fashion- modell? Funkar 172 minimum? Tacksam för svar!
    signebelfiore
    signebelfiore- 27 September, 2012 at 17:58
    Hej Johanna! Tack, det gör mig superglad! Hmm, vet faktiskt inte vilka mina favoritmodeller är, tycker nästan alla modeller (förutom dom som är sjukligt smala) är fina i olika sorters editorials. Men om jag ska nämna något namn så är en av de jag lägger märke till mest Miranda Kerr- tycker hon har ett så otroligt vackert utseende. Gällande längden för att bli "high-fashion" modell så är ju längre desto bättre men 172 brukar funka/vara minimum. Jag är själv 173 och för kort för att gå de stora modeveckorna men som alltid kan man aldrig säga aldrig, tänk bara på Kate Moss som är 170. Kram, Signe
NEW POST: Emma Mattson - SUMMER KNEES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE