Signe Belfiore header
14:02 - 20/10/2012

MONOKROMT

Byxor: Zara Tröja: Nowhere Väska: Urban Outfitters

 

Leave a comment

Nora- 21 October, 2012 at 18:34
Väldigt fint! Den där tröjan från Nowhere äger jag och min mamma tillsammans (ok hon köpte den men enligt mig har vi den tillsammans). Det enda dåliga med den är att den lurvar av sig som tusan så till slut ser man ut som en liten, turkos björn!
    signebelfiore
    signebelfiore- 21 October, 2012 at 19:29
    Ja verkligen, den luddar som tusan! Har dock hört att man ska lägga in dem i frysen i några dagar så luddar de mindre så just nu ligger både min från Nowhere och min rosa tröja från H&M i frysen. Vet dock inte om det funkar, hehe. Stay tuned... Kram, Signe
NEW POST: Hilda Sandström - Giorgi Rostiashvili
VIEW POSTS - VIEW PROFILE