Signe Belfiore header
17:13 - 22/10/2012

WANTED W.43

Att det börjar bli jäkligt kyligt ute har nog ingen missat. Veckans wanted är därför en vinterjacka. Jag har redan en vanlig svart dunjacka som jag tycker passar perfekt i år men vill ha något att byta emellan. Den här jackan är därför perfekt då det, om jag inte har fel, går att göra den kortare vilket gör att man får två jackor för en! Lite mer för pengarna… Jackan kommer i alla fall från Cheap Monday och kostar 1400 SEK.

 

Bildkälla: Weekday

Leave a comment

Oliver- 24 October, 2012 at 18:11
Nej! nu blev jag besviken... jag skulle tydligen fotas med dig imorgon på en plåtning i helsingborg och var superglad då jag läst och följt dig och nu så blir det inte av... synd
Louise- 24 October, 2012 at 18:00
Hej! :) Undrar om du har tips på var man kan köpa (helst inte från nätet) snygga och varma vinterjackor? Var är din dunjacka från?
    signebelfiore
    signebelfiore- 25 October, 2012 at 17:46
    Hej! Jag kan fixa ett inlägg som ger tips på bra vinterjackor. Svårt att komma på varma, inte för dyra och snygga vinterjackor. Kolla Weekday, H&M och Monki för något lite billigare (dock är de nog inte lika bra kvalite). Acne brukar ha bra vinterjackor men de kostar en del.. Min dunjacka är från WESC. Kram, Signe
NEW POST: Isabella Lööf - MOST WANTED
VIEW POSTS - VIEW PROFILE