Signe Belfiore header
13:03 - 28/10/2012

I MIN GARDEROB…

Tänkte visa er en till del av min garderob- mina svarta skor. Något som många har hemma hos då ett par svarta skor simpelt nog passar till nästan allt. Men de skor som jag har som mina favoriter har något mer än det. Alla har någon detalj som gör dem unika. Mina kilklackar från Minimarket har en dragkedja på baksidan liksom klackarna bredvid från H&M. Jag har mina everyday-skor från H&M som har ett rutigt lackmönster på framsidan och Jeffrey Campbell skorna som har en lite annorlunda platå. Sen självklart mina loafers jag köpte i London. Ett par i en enkel modell från Zara med ett guldspänne och ett par nitprydda från Topshop.

Vill ni se en annan del av min garderob? Klicka här för att se några av mina jackor eller här för att se vad min t-shirtlåda är fylld med.

Leave a comment

Nora- 28 October, 2012 at 18:35
Så himla fina skor!
NEW POST: Simon Nygard - new SIMONN jewelry cards
VIEW POSTS - VIEW PROFILE