Signe Belfiore header
15:33 - 17/12/2012

JEANS + SNÖ

Även fast jeans kan vara något av det sämsta att sätta på sig under vintern tycker jag det är så otroligt fint att bära jeans till den vita snön. Att matcha den vita omgivningen vi nu har till ett par ljusa jeans i boyfriend stuk, en kabelstickad vit tröja och en vit enkel mössa på huvudet.

Loafers är nog inte det första man tänker på att bära på vintern men jag tycker det är så otroligt fint och tycker man kan bära sin loafers som inneskor under vinterhalvåret. Gå till skolan eller jobbet i ett par riktiga vinterkängor och byt sen på plats mot ett par mer nätta loafers.

Jeans isn’t the best thing to wear during the winter. However, I think jeans looks so good with the environment we have right now, the beautiful white snow. Wear a pair of jeans with a white knitted sweater and a white beanie.

Leave a comment

Sigg- 18 December, 2012 at 20:24
http://www.tradera.com/filippa-k-dunjacka-otroligt-varm-och-snygg-julklapp--auktion_163301_171234341 Tips eller nåt:)
NEW POST: Semra - GANT – They Changed The World. Not The Shirt.
VIEW POSTS - VIEW PROFILE