Signe Belfiore header
14:44 - 20/12/2012

PAKETINSLAGNING

Nu är det bara ett par dagar kvar till julafton och jag gissar att många av er, precis som jag, just nu handlar alla julklappar och sitter uppe sent och pysslar ihop nära och käras paket. Tänkte därför dela med mig av ett tips jag gjort under dessa sena paketinslagnings-kvällar.

Istället för att använda dig av vanligt julpapper gör dem själv! Skriv ut bilder eller rita för hand direkt på ett helt vanligt skisspapper och slå in små som stora paket i dina skapelser istället. Detta gör det ännu roligare på julafton då hela paketet i sig blir som ett litet konstverk.

Bilderna jag använt mig på dem här små paketen finns att hitta på min tumblr!

Leave a comment

Ingvild S.- 30 December, 2012 at 22:32
For en genial idé! Vil gjøre noe slikt neste jul, det var jo fantastisk stilig!
matina- 23 December, 2012 at 20:29
Åh vad smart! Och snyggt :D Synd att jag redan slagit in alla klappar, men detta ska jag komma ihåg :D
Isabel- 20 December, 2012 at 15:10
Skit att jag inte kommit på något liknande! Undrar dock hur du gör med dom stora paketen, eller har du en A3 skrivare?
    signebelfiore
    signebelfiore- 20 December, 2012 at 15:49
    Haha! Perfekt nu till jul eller till någons födelsedag! Jag har en A3 skrivare i skolan som jag lånat men man kan även skriva ut A4 papper och "lappa" ihop dem till ett stort papper. Göra ett eget mönster av olika bilder och papper. Kram, Signe
NEW POST: Emma Mattson - LOUISE KÖRNER
VIEW POSTS - VIEW PROFILE