Signe Belfiore header
13:03 - 20/01/2013

I MIN GARDEROB…

tunna ringar…gömmer sig dem här små tunna ringarna. Köpte dem på H&M för över ett och ett halvt år sedan och jäklar vad de har används sedan dess! Några har dock förlorat sin silvriga färg och mer gått mot det bronsiga hållet men det är inte mig emot. Det är snyggt att ha bronsfärgade ringar på fingrarna när man är sådär härligt sommarbrun!i min garderob tunna ringar3

Förvarar ringarna gör jag i sådana här små, söta glasskålar från Ikea. Perfekta för alla små smycken som annars lätt tappas bort.

Leave a comment

Rania- 21 January, 2013 at 21:23
Fina! Skulle kunna tänka mig sådana tunna ringar i håret jag.. haha. vad är det för fantastisk bok med snygga bilder som du har med här? *nyfiken*
NEW POST: Viola - Life
VIEW POSTS - VIEW PROFILE