Signe Belfiore header
14:56 - 27/01/2013

MBFW: INSPIRATION

mbfw aw13Gissar att nästan alla som ska gå på modeveckan just i denna stund funderar på vad de ska ha på sig. Vad ska man ha på sig så man både klarar av vädret och ser nyskapande ut? För mig har jag ännu ett steg att tänka på. Vad kan jag ha som klarar av att få sminkfläckar, är lätt att dra av och på och som inte lämnar några märken på kroppen? Ovan har ni min inspiration för de kommande dagarna. Stora varma jackor matchade med en tightare underdel och stickade plagg. Gällande hår och Make Up kan jag bara lämna ödet att bestämma, eller rättare sagt de hår- och makeupstylisterna som jobbar på de visningarna jag ska gå.

 

Leave a comment

Anna- 27 January, 2013 at 15:29
Hej hej! Vad brukar man ha på sig under kläderna när man går på catwalken? Har man egna underkläder eller har man på dig underkläder dom har tagit fram? :)
    signebelfiore
    signebelfiore- 29 January, 2013 at 18:07
    Hej Anna! Oftast har du dina egna underkläder, ett par seamless trosor i nude eller svart, men ibland vill designern/stylisten att man ska ha några speciella underkläder om man tex har något väldigt transparent på sig och då tar de med sig det! BH har man nästan aldrig på sig, om såklart det inte är något som är super transparent men då är det designern som fixar!
NEW POST: RASPBERRY AND RED - Packing And Outfits planning
VIEW POSTS - VIEW PROFILE