Signe Belfiore header
11:29 - 23/02/2013

STIL: HÖST 2013

maxmara

När man pratar om en garderobs basfärger är de tre färgerna alla nämner: svart, vitt och grått. Hela min garderob är uppbyggd efter dessa basfärger. Jag gillar att klä mig i enkla, baskläder och komplettera deras enkelhet med detaljer i form av accessoarer, accentfärg eller något annat utstickande. Det är så det alltid har varit och alltid kommer vara. Trodde jag. Jag har på senaste tid funnit en nykärlek till färgen brunt.   maxmara5Jag vill plötsligt ha en solblekt brun väska, en schysst oversized stylad beige jacka och framför allt ett par bruna läder sneakers. Allt passar till brunt och plötsligt känns det som en av basfärgerna. En beige stor stickad tröja med en brun läder keps och ett stort glittrande smycke, som örhänget ovan. Ett par sandfärgade  byxor med en alldeles för stor off-white t-shirt och ett par vita vans. maxmara3MaxMara har lyckats pricka in min nya kärlek perfekt i deras höst kollektion. Sneakers, oversize och bruna nyanser. Jag brukar inte vara ett så stort fan av att sätta trender eller ens nämna ordet trend, då jag tycker allt kan passa in i en viss säsong med rätt styling, men nu kan jag inte hålla mig från att säga: I höst klär vi oss i bruna nyanser. Och jag börjar gärna redan i sommar smyga in de bruna accessoarerna.

 

Bildkälla: Vogue (MaxMara AW13), tumblr

Leave a comment

NEW POST: Hilda Sandström - Giorgi Rostiashvili
VIEW POSTS - VIEW PROFILE