Signe Belfiore header
13:39 - 27/02/2013

IDA SJÖSTEDT LOOKBOOK

ida sjöstedt lookbook 1

Finns nog inga kläder jag känner mig finare i än Ida Sjöstedts fantastiska verk så ni förstår nog min lycka när jag i somras fick göra hennes lookbook för SS13. Nu ligger i alla fall lookbooken ute på Ida Sjöstedts hemsida och här är några av de looker jag gärna skulle vilja ha i min garderob… ida sjöstedt lookbook 2

Bildkälla: Ida Sjöstedt

 

Leave a comment

Dali- 2 March, 2013 at 21:33
Great lookbook, thanks to you! Gorgeous long legs! I really like your blog. Greetings from Holland
  signebelfiore
  signebelfiore- 8 March, 2013 at 17:17
  Thank you so, so much!!! Makes me really happy to hear!! Xx Signe
isabelle- 28 February, 2013 at 14:38
håller med; dör snygg-döden! får man fråga om du har någon speciell träningsrutin och hur du äter på ett ungefär? sorry om frågan är tröttsam för en modell, men jag tycker att din kropp är så fin för du är både smal men ser väldigt stark och hälsosam ut på samma gång. kram!
  signebelfiore
  signebelfiore- 8 March, 2013 at 17:22
  Åh, tack så mycket!! Inga frågor är tröttsamma :) Gällande träning och hälsa är jag nog den värsta i världen, hehe. Har många gånger försökt träna men gett upp och jag småäter onyttigheter konstant. Jag har dock bestämt mig för att börja träna och äta hälsosamt så fort jag blivit av med alla sjukdomar som härjar just nu. Dock inte för att bli smal utan för att man mår mycket bättre när man äter bra och tränar :) Hoppas du svar på din fråga :) Kramar!
Maria- 27 February, 2013 at 18:43
Måste bara säga att jag hittade din blogg igenom en slump, men du är så jävla snygg. Dör av avund. WOW
  signebelfiore
  signebelfiore- 8 March, 2013 at 17:17
  Åh, va kul! Välkommen hit Maria! Och tack så mycket!!! Kram Signe
NEW POST: Articles - Moments from the Met Gala
VIEW POSTS - VIEW PROFILE