Signe Belfiore header
10:44 - 12/03/2014

MORE FLOWERS… AND MAGAZINES…

fröTänkte först inte lägga ut den här bilden då det återigen var en bild på blommor och tidningar, men eftersom jag vill visa er mina fina fröpåsar som Iris tog med sig hem från Indien till mig så får det gå för den här gången. Älskar dem!

 

At first I didn’t want to show you this picture, since its on flowers and magazines as all my other photos at the moment. But I have to show you these super cute packets of seeds my best friend gave me when she came home from India. I love them, the illustrations are so beautiful.

Leave a comment

Josef- 12 March, 2014 at 20:14
Haha "du" är med på veckans affärer http://www.va.se/ scrolla ner och se!
    signebelfiore
    signebelfiore- 19 March, 2014 at 11:34
    Nämen titta! Tack för tipset! Hoho! Kram Signe
NEW POST: Hilda Sandström - GULDKNAPPEN
VIEW POSTS - VIEW PROFILE