Signe Belfiore header
18:40 - 06/05/2014

AT THE MOMENT

AT THE MOMENT
Som en av de sista uppgifterna jag gör här på gymnasiet ska vi ta bilder till en artikel, sjukt roligt och bestämde direkt mig för att göra ett porträtt. Inspirationen hittar jag i Acne Paper, fotograferar gör jag med min Nikon D60 men vill få känslan att vara som de jag tagit med min analoga Nikon FM. Nu ska jag bara bestämma vem jag ska göra porträttstoryn på…
Searching after inspiration for one of my last schoolworks ever before I graduate. We are going to shoot a story for an article and I decided to make mine a portrait. Haven’t decide who im gonna base the story on though but I know that I want the pictures to feel a bit old, analogue, as these portraits that you find in Acne Paper.
Leave a comment

Jenny- 6 May, 2014 at 21:20
Hej detta kanske är en konstig fråga, men jag fyller om några månader 18 år och jag undrar bara fall du har några tips på vad man kan önska sig? Älskar allt från kläder, skor, väskor,- you name it och att resa, men vet inte vad som kunde vara en bra 18års present :) Hoppas frågan inte är allt för konstig Kram
    signebelfiore
    signebelfiore- 28 May, 2014 at 11:13
    Åh! Det är ingen konstig fråga! Jag var lika tom på ideer när jag fyllde arton! Kanske ett Maria Nilsdotter armband? Ett par schysta everyday-skor, eller något annat som du kan använda hur länge som helst! Bidrag till en resa till Paris annars! Världens bästa stad! :) Kram Signe
NEW POST: Nathalie Willebrand - APERLAÏ
VIEW POSTS - VIEW PROFILE