Signe Belfiore header
12:03 - 04/06/2014

DEN LILLA SVARTA

onsdagJa, min garderob är så överfylld med kläder även fast jag senaste veckorna rensat ut allt jag inte använder. Men även fast garderobsdörrarna ibland inte går att stänga och jag rensat ut insåg jag en ganska sjuk sak. Jag har ingen “den lilla svarta” klänningen. Långklänningar i svart finare tyg från Stylein- ja det finns, men en svart everyday klänning finns det inget spår av. Så, nästa mission är att leta rätt på den perfekta lilla svarta. Den här från H&M ser ju lite intressant ut? Måste kollas in!

 

I’m in a rush! Will translate this post later on today! x

 

Leave a comment

Thea Backlund- 4 June, 2014 at 19:00
Hej! Kan du inte annordna en bloppis, här på bloggen eller på tex tradera, om du har rensat bort mycket kläder? One mans trash might be another mans treasure! Ekonomiskt vint för båda parterna, plus att man gör en bra insats för miljön:D
    signebelfiore
    signebelfiore- 6 June, 2014 at 12:11
    Hej! Jag hade faktiskt en del annonser uppe på Tradera tidigare i vår, nu är det så mycket med annat men såfort jag får lite extra tid ska jag ta tag i en bloppis igen! Verkligen! Borde vara lag på att man inte får slänga kläder, utan att man alltid ska skänka/byta/sälja! Kram, Signe
NEW POST: Articles - The Most Important Notes from New York Fashion Week: Men’s
VIEW POSTS - VIEW PROFILE